Pages

Thursday, June 21, 2012

BEN ASHAARI dan Saya ..


Klik sini  untuk maklumat lanjut.

Blog yang aku suka baca ialah yang bnyak info untuk blogger2 baru mcm aku,simple tapi padat dengan ilmu. bahasanya pulak tak terlalu baku cukup sekadar untuk memahamkan pembaca, font dan background mainkan peranan gak,blog tu jugak xnak bnyk sngt corak2 tadika,jadi berat dan slow...xde mood nak baca nnt,tu je..

23 comments:

Encik Zaharin said...

As Salam, dari segmen yang sama, done follow u..sudi-sudilah dtg melawat

Mk Syahir said...

sy join jugak..saya follow sini =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #67

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Pecinta pink^^ said...

salam..wah same la.suka blog bnyak info gak..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

SuparMan SuaRez said...

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Wanieys said...

singgah dari segmen sama :)

Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

apisz a.k.a alhafiz said...

terima kasih pada yg sudi tinggalkan komen kat sini...

berkongsi minat yg sama...

semua saya dah follow balik dah...

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

fizafantagirO said...

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

follow awk :)

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

chemija said...

kdg2 ade gak yg comel corak2 tadika ni..hehe btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry, if suke follow sekali^^

deno said...

deno dari segmen yg sama! :)

Ayuni Yusop said...

datang dari segmen yang sama!'
done follow(81#),hit me back k!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

golek sampai kat sini:)) skodeng blog ni.dtg dr segmen yg sama:)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html