Pages

Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?




Sebab apa aku nak blog aku dikritik?
Aku rasa aku belum jumpa lagi sesuatu yang menarik untuk aku letak kan dalam blog aku ni,so nak mintak tolong dan pendapat kawan-kawan blogger semua kritik apa yang patut kat blog aku ni,tak kesah la pasal header ke,pasal isi blog ke,gambar ke...boleh,biasa la kan budak baru je nak celik mata pasal dunia blog ni.

Jangan lupa tinggalkan link korang ok!!!

Thanks...

24 comments:

Anonymous said...

singgah sini...

buang widget yg tak penting... bloglist tu buat dlm scroll box... pastu iklan nuff & heartbeat tu susun kemas2... tu je

Miss N™ said...

kalau boleh letak ruang follow tu kat atas..senang org nk follow.. :)

Unknown said...

theme blog mcm warna kuda..i like..creative ..:D simple.bhgian kanan ni agk tak teratur. perkemaskan ea.:)

http://faqarabduljalil.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Unknown said...

kemas tp nampk xeffektif..cuba kreatifkan lg.."


harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

SuparMan SuaRez said...

Datang Dari Segmen Yg Sama...
http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-ko-berani-kritik-blog.html

Hmmmm...mau kritik apa erk?
Kalau boleh..Letak la box follow kat atas...senang sikit org nak follo..Hee
Huhu.Happy Blogging^_^

Nurul Aisyah said...

bahagian iklan tu kemaskan skit yer.. :)

kritik saya lak

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pka Rahim said...

hi dari segmen yang sama.

eh kenapa iklan tu terkeluar dr box die.
hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Belog Budak Steady said...

Kritik : Shoutbox hang kalau taruk yang berwarna mesti gempak!

Kritik kembali ; http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Anonymous said...

dari segmen yang sama..sebelum tu saya follow tau :).. ok.. bloglist tu awak jadikan 1 tempat jela..jom krik saya balek.. :)
http://akusukebiru.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Gadis berkaca mata said...

Bagi GBM tak payah tambah banyak2 sangat widget.. simple pun menarik jugak. :)


http://terbangdisyurga.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

apislerr said...

dtg nak kutuk. hehe
dtg gak kt blog acik ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

karmilaillang said...

shoutbox perlukan warna agar ceria...

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

dya nasir said...

cer lebarkan bahagian entry ni..mesti selesa nak baca kat entry ni..

jom kritik blog dya jugak
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-kau-berani-kritik-blog-aku-tak.html

Fairuz said...

warna background post sama mcm yg lain, jadi ada macam tak naik sikit.. tak menonjol.. bagi saya la..

sudilah komen disini juga...

http://picturefinding.blogspot.com/2012/02/segmen-l-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

Pamie said...

hurm..header tu edit2 lagi :D

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Azhafizah MN said...

hai,dari segmen yang sama

kritikan:font warna merah tak match dengan background.

jemput kritik di blog saya
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

syuwai said...

simple dan sedap mata memandang [sebab warna hijau] ekekekeke..

<=peminat kaler hijau;p

Wanie Wonek said...

hye,
abg, anniversary tu tak perlu letak kot. make it ur private ok. HEHE

jom kritik blog saya pulak.
http://nursyazwaniazween.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Mrs Gumoks said...

Dari segmen sama..
Jom kritik secara berhemah..

Wah...ada kuda emas lagi..hehe..
hijaunya blog..:)

Nabellaヅ™ said...

heyh, datang nak kritik.. hehe

cuba tmbah colour laen dlm blog ni..
hijau sgt la..

kritik blog kte skali kay.. bye.!

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Fatin Liyana said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

Umi Azureen said...

Hai, salam perkenalan.
Boleh je kan main singgahsinggah. Jum singgah cik Lily pulak.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Unknown said...

Eza singgah dari segmen yang sama. Sorry lewat nak terjah.. P, Eza tetap nak terjah. Hihi, rajin jalan2 tengok blog orang..

Pendapat Eza :
kaler cbox kena senada dengan blog. hee. macam tetiba je kaler biru.. :) sekadar cadangan :D

Happy blogging, yeah :D

Fadzmie said...

Overall design dah okay. Cuma warna background post dengan background blog lebih kurang sama. Tukar skit, supaya bahagian post lebih menonjol. Yang lain, dah mntap! ;)