Pages

Thursday, July 28, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !






cepat klik sini kalau nak dapat hadiah...

harap2 dapat join...hehehe

hari ni nak cite pasal gym,sebab minat aku dengan brader ben ni same...hari ni xde mood nak ke gym rase lemau je,kalau nak ikutkan schedule yg ade untuk hari ni sepatutnye kena main bahagian back..dalam seminggu mcm mane pun mesti kene main sekali,isnin hari tu main shoulder smp bengkak...kene super set dengan sifu,selasa plak demam..so dah tak pegi..kalau tak boleh main dada,nak besarkan lagi dada ni macam brader ben tu...haha,semalam ofis buat makan2...tak dapat la nak main bicep ngan tricep..hehe,xpe minggu depan aku main semua tu hari demi hari...hehehe,walaupun puase,gym xkan aku tinggalkan..main taip je ni..=P

13 comments:

TeAqArH said...

terjah sini...gudluck yer..^_^

Edy Ramanov said...

follower ke 20! hehehe. dah join jugak segmen ni.

Anonymous said...

join jugak~~

http://miasyarah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

nur aqilah said...

datang cini..sy pown join gak..chaiyok eykk

Emma said...

Emma pun join jugak

http://emmaeema.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html

Asri ali gur said...

singgah sini dari blog BA

Ezad Skytech said...

datang terjah sini pulak..hee..dari segmen yang sama..(^^,)

Muslimah Optimis said...

datang sini BW secara besar-besaran mencari jawapan kepada soalan.. :-)

tau x apa tu SMEi dalam dunia blog??? jom klik sini

SMEi : Bukan Jenama Henpon. Nak tahu baca sampai habis OJ..

Alhafizahmad said...

thanks...

kemboja said...

salam terjah..done follow u.. hehe

maszull said...

slm...mama dtg sni lawat blog...:)

Yana Yassin said...

terjah sini dari blog BA

Nadzirah Kamarazaman ( NK ) said...

woot2..singgah sini & folllow :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blog-cepat.html